Cele mai amuzante daune platite de asiguratori (sau doar solicitate)

Email
LinkedIn
Facebook

In general, daunele solicitate de detinatorii de polite de asigurare sunt destul de comune: accidente auto, accidente de munca, litigii si asa mai departe. Exista, insa, niste daune care vor ramane mereu in istoria asigurarilor de pretutindeni.

 

Sa ne descretim fruntile impreuna!

 

1. Capre versus masina sport. Cine castiga?

 

Un barbat din Statele Unite conducea un vehicul sport rosu pe un drum de tara. A intalnit o turma de capre care i-au blocat trecerea. In mod evident neobisnuit cu viata la tara, barbatul a incercat sa le determine sa paraseasca drumul claxonand.

 

In loc sa se dea la o parte, caprele s-au speriat. Au stiut, insa, ca il depasesc numeric pe conducator, asa ca l-au atacat. Masina a fost avariata in mai multe locuri, inclusiv la portiera soferului, unde o capra si-a infipt coarnele.
Noroc ca avea o polita CASCO cu acoperire larga, nu?

 

2. De ce asigurare bunurilor din casa conteaza

 

Colectionarii de vinuri stiu ca o singura sticla le poate dubla averea. Este si cazul unei femei care a cerut despagubiri dupa ce pivnita casei, in care avea o colectie impresionanta de vinuri, i-a fost inundata de apa de canalizare.

 

Evident, colectia a fost iremediabil pierduta. Nu si valoarea ei financiara! Iata de ce te incurajam sa faci asigurari de locuinta inteligente.

 

3. Nu incerca sa pacalesti asiguratorul

 

Minciuna are picioare scurte! Mai ales cand uiti, la propriu, sa o o masori. Un barbat din Statele Unite a pretins ca i-a fost furata barca dintr-un garaj incuiat.

 

Singura problema? Garajul era mai scurt cu circa 10 metri decat barca asigurata. Nu doar ca nu a primit nicio despagubire, insa a avut de achitat si o amenda substantiala.

 

4. E vina autobuzului!

 

Un conducator auto din Marea Britanie a iesit cu masina din parcarea din curtea proprie pentru a pleca la serviciu. S-a oprit direct intr-un autobuz care tocmai oprea in statie.

 

Problema: autobuzul venise cu 5 minute mai devreme ca de obicei. De unde era sa stie asta bietul sofer?

 

(Nu, nu a fost despagubit!)

 

5. Farmece voodoo

 

Un proprietar si-a gasit parbrizul spart. Formularul asiguratorului ii cerea sa completeze rubrica numita “cauzele daunei”. Persoana asigurata a scris “probabil farmece Voodoo”.

 

(Evident mult mai plauzibil decat o piatra sau o minge, nu?!)

 

6. Masina lovita de submarin

 

Da, chiar s-a intamplat! Si este, de altfel, o poveste romantica.

 

Sotia unui ofiter din marina americana a fost anuntata ca sotul ei se va intoarce din misiune mai repede decat era programat initial. Fericita, femeia a plecat sa-l intampine.

 

Singura problema: a parcat masina pe un ponton, foarte aproape de locul unde submarinul trebuia sa iasa la suprafata. Din pacate, unul dintre cadetii mai putin experimentati s-au ocupat de iesirea la suprafata, asa ca submarinul a lovit pontonul, pontonul s-a rupt, iar masina a cazut in apa.

 

(Da, Marina a platit despagubiri!)

 

 

Stim, astfel de intamplari sunt amuzante…pana cand ti se intampla tie! La Transilvania Broker iti oferim suport nu doar pentru incheierea politei, ci chiar si pentru recuperarea daunelor, oricat de bizar sau ciudat ar fi evenimentul pentru care vrei despagubiri! Discuta cu un consultant Transilvania Broker despre politele de care ai nevoie!

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top