Ce asigurari se afla pe lista ta de prioritati pentru anul 2022?

Email
LinkedIn
Facebook

Dupa aproape doi ani de pandemie, prioritatile multora dintre noi s-au schimbat. In primul rand, am inceput sa fim mai atenti la sanatatea noastra si la bunurile noastre cele mai importante.

 

Multi dintre noi si-au schimbat cariera sau au deschis un mic business in paralel cu ocupatia principala. Oricare ar fi schimabrile prin care ai trecut in acesti doi ani, suntem siguri de un lucru: esti mult mai atent la viitorul tau.

 

Si pentru ca viitorul e imprevizibil (cine s-ar fi gandit ca o pandemie ne va tine luni de zile incuiati in case?), vrem sa-ti oferim cateva sugestii despre cum sa te asiguri ca e cat mai confortabil. Nu putem opri o noua eventuala pandemie sau o criza financiara, insa te putem ajuta sa fii cat mai in siguranta orice s-ar intampla.

 

Recomandarile noastre vin (cum altfel?) din sfera asigurarilor. Pentru ca e momentul bilanturilor si al bugetelor pentru anul urmator, iata cateva polite de asigurare pe care iti recomandam sa le pui pe lista de prioritati pentru 2022.

 

1. Asigurarea de sanatate

 

Probabil ca niciunul dintre noi nu s-a gandit atat de mult la sanatate cum am facut-o in ultimii doi ani. Poate ca nu putem preveni orice problema de sanatate, dar ne putem asigura ca primim cel mai bun tratament orice ni s-ar intampla.

 

Spre deosebire de un abonament de sanatate (care iti ofera acces limitat la serviciile unei singure clinici), asigurarea privata de sanatate iti ofera acces la servicii medicale in numeroase clinici si spitale din Romania si din strainatate.

 

Daca in cazul abonamentului de sanatate, procedurile complexe nu sunt incluse, intr-o asigurare de sanatate ai incluse chiar si interventiile chirurgicale (in functie de tipul politei alese).

 

Discuta cu un consultant Transilvania Broker despre cum te poate proteja asigurarea de sanatate.

 

2. Asigurarea facultativa a locuintei

 

Am petrecut cu totii atat de mult timp in case incat am inceput sa le vedem intr-o alta lumina. Ne-am dat seama ca locuinta este mai mult decat spatiul in care petrecem cateva ore dupa serviciu si dormim. Munca de acasa ne-a ajutat sa ne dam seama ca locuinta este un refugiu, un spatiu sigur.

 

Si, pentru cei mai multi dintre noi, este, de asemenea, si cea mai semnificativa investitie. Asigurarea facultativa iti protejeaza locuinta de orice – de la calamitati naturale pana la o mica inundatie de la vecini. Mai important, te protejeaza pe tine de urmarile calamitatilor si accidentelor mici si mari.

 

Afla mai multe despre asigurarea facultativa a locuintei aici.

 

3. Asigurarea de viata

 

Ce se intampla atunci cand sursa principala de venit a unei familii dispare? Nu e un gand tocmai placut, insa este unul necesar.

 

Daca familia ta depinde de tine din punct de vedere financiar, stim ca ai vrea sa-i stii bine orice s-ar intampla cu tine. Asigurarea de viata acopera riscuri ca decesul, insa si accidente de munca sau imposibilitatea de a munci – cu alte cuvinte, te protejeaza si pe tine!

 

Afla mai multe despre asigurarea de viata aici.

 

4. Asigurarea de raspundere civila generala

 

Oricat ai fi de prudent, accidentele se pot intampla oricui. Daca asigurarea de viata sau cea de sanatate te pun la adapost pe tine, e momentul sa te gandesti la ce se poate intampla cu cei pe care ii afecteaza actiunile tale.

Fie ca e vorba de daune minore, cum ar fi un vecin inundat, fie ca e vorba de accidente majore produse de tine, in urma carora trebuie sa platesti cheltuieli medicale si daune morale, astfel de evenimente sunt complet neprevazute si pot fi foarte destabilizatoare.

Asigurarea de raspundere civila generala te pune la adapost, preluand cheltuielile de judecata si despagubirile.

Afla mai multe despre asigurarea de raspundere civila generala aici.

 

Cauta

Postari similare

Postari recente

Categorii

Etichete

Scroll to Top